Aantal bijeenkomsten: 9 bijeenkomsten van 2 uur

Voor mensen die moeite hebben met sociale contacten, een gesprek te beginnen, snel onzeker of bang zijn voor het oordeel van anderen.

Iedereen kent wel een situatie waarin hij of zij zich onzeker voelt. Bijvoorbeeld als je struikelt in het bijzijn van anderen, moet spreken in het openbaar of verliefd bent op een leuke man of vrouw.
Bij sommige mensen speelt onzekerheid een grotere rol in het dagelijks leven en belemmert het contact met anderen.

  • Zie jij er tegenop om een gesprek te voeren omdat je denkt dat het niet goed zal verlopen?
  • Heb jij de angst om dicht te klappen, te gaan blozen of het verkeerde te zeggen?
  • Voel jij je verlegen of maak je je zorgen over wat anderen van je vinden?
  • Leidt dat bij jou tot het uit de weg gaan van deze sociale situaties?

Komt (een van) deze situaties je bekend voor? Dan kan MET LEF! voor jou een geschikte cursus zijn.Loesje-poster met tekst leven is meervoud van lef

De cursus is erop gericht meer plezier te krijgen in het contact met anderen. We besteden aandacht aan de rol van gedachten, vergroten van het zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en het oefenen van moeilijke situaties. Door het uitwisselen van ervaringen en het bezig zijn met opdrachten leer je beter om te gaan met je onzekerheid.

Praktische informatie:
De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten en één terugkomochtend. Bij voldoende belangstelling start de cursus minimaal 2 keer per jaar.

  • De groep bestaat uit maximaal 12 personen
  • Locatie is op een centrale plaats in Hoogeveen
  • Bij opgave gaan we er vanuit dat je alle bijeenkomsten meedoet.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met via telefoonnummer 0528 278 855. Liever contact via de mail? Voor aanvang van de cursus vindt er een intakegesprek plaats om eventueel extra informatie te geven en te kunnen bepalen of je vraag aansluit bij het aanbod van de cursus.