Houd me vastAfbeelding van twee handen die elkaar vasthouden

Aantal bijeenkomsten: 8 bijeenkomsten van 2 uur
Groepsgrootte: Maximaal 3 (echt)paren

 

'Houd me vast’ is dé cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Deze cursus volg je samen met je partner in een groep van maximaal 3 (echt)paren.

Wat leer je tijdens de cursus?

Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen!

Onderwerpen zijn o.a.:

  • emoties in liefde en verbinding of hechting,
  • (destructieve) patronen binnen relaties,
  • opzoeken en vinden van pijnplekken van vroeger,
  • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, relatieversterkende oefeningen en huiswerkopdrachten. Verhelderende voorbeelden uit de praktijk kunnen dienen als steun, toelichting en inspiratie. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat.

Praktische informatie

Wil je zelf je ruzies stoppen? Wil je samen meer verbinding? Meld je dan aan om deel te nemen aan ‘Houd me vast’. De cursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur, gegeven door een hiervoor opgeleide EFT-trainer. Je gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek + werkboeken en gespreksoefeningen. 

Bij opgave gaan we er vanuit dat beide partners alle bijeenkomsten mee willen doen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0528 278 855. Liever contact via de mail?