Sociaal Restaurant

Niet alleen voor ouderen!

Seniorenrestaurant

Wanneer u het gezellig vindt af en toe samen met anderen te eten, dan kan dit in een Sociaal Restaurant. Een Sociaal Restaurant wordt georganiseerd voor een groep van minimaal 10 en maximaal 30 personen. U kunt per keer eten in een wijkgebouw, een buurt- of dorpshuis of een ontmoetingsruimte. De maaltijden kunnen tussen de middag of 's avonds besteld worden. De groep waaraan de maaltijden worden geleverd, zorgt zelf voor een contactpersoon en voor het dekken van de tafels.

De maaltijden

Er wordt een gezonde maaltijd aangeboden, waarbij u kunt kiezen uit een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een nagerecht.

De driegangen maaltijd wordt aangeboden voor een redelijke prijs. Een dieetmaaltijd behoort tot de mogelijkheden. De prijs van de maaltijd is inclusief gebruik van materialen en transportkosten.Eventuele kosten voor het gebruik van de eetruimte komen voor rekening van de groep. Informeer naar de actuele prijs bij een sociaal restaurant bij u in de buurt.

Een Sociaal Restaurant organiseren?

Heeft u interesse en wilt u in uw buurt of voor uw groep een Sociaal Restaurant organiseren of weten waar u aan kunt schuiven, informeert u dan eens naar de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met de Sociaal Werkers Informele Zorg en Welzijn.

Meer informatie
Sociaal Werkers Informele Zorg en Welzijn
E-mail 
Tel: 0528 278 855
Bezoekadres:
Dekkerplein 1
7901 BZ Hoogeveen
Openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.