Sociaal Restaurant

Niet alleen voor ouderen!

Seniorenrestaurant

Wanneer u het gezellig vindt af en toe samen met anderen te eten, dan kan dit in een Sociaal Restaurant. Een Sociaal Restaurant wordt georganiseerd voor een groep van minimaal 10 en maximaal 30 personen. U kunt per keer eten in een wijkgebouw, een buurt- of dorpshuis of een ontmoetingsruimte. De maaltijden kunnen tussen de middag of 's avonds besteld worden. De groep waaraan de maaltijden worden geleverd, zorgt zelf voor een contactpersoon en voor het dekken van de tafels.

Keuzemenu

De leverancier biedt een keuzemenu aan in de vorm van een productenboek, waaruit de deelnemers een keuze kunnen maken.

Prijs

De prijs voor een 3-gangen maaltijd bedraagt per persoon € 7,10. De prijs is inclusief gebruik van materialen en transportkosten (actuele prijzen zijn opvraagbaar bij de coördinator). Eventuele kosten voor het gebruik van de eetruimte komen voor rekening van de groep. Een dieetmaaltijd leveren behoort tot de mogelijkheden.

Een Sociaal Restaurant organiseren?

Heeft u interesse en wilt u in uw buurt of voor uw groep een Sociaal Restaurant organiseren, informeert u dan eens naar de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling informele zorg en welzijn WMO team via telefoonnummer 14 05 28 (09.00 - 17.00 uur) of via e-mail.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.00 uur.

Bezoekadres:
WMO-loket informele zorg (gemeente Hoogeveen)
Dekkerplein 1
7901 BZ Hoogeveen

Een actueel overzicht van Sociale Restaurants is hier te bekijken.