blokken vveoBoekenbeer

Doelgroep: kinderen van 0-2,5 jaar en hun ouders/verzorgers.

BoekenbeerDe Boekenbeer heeft voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar en hun ouders boekjes, liedjes en nog veel meer. Voor elke leeftijd is er wel wat. Een boekje dat rammelt, een boekje om op te sabbelen, een boekje om te voelen, een boekje om mee in bad te nemen of bijvoorbeeld een boekje om geluiden bij te maken.

Op een speelse manier leren ouders het kind te stimuleren in de ontwikkeling. Ouders gaan het beslist leuk vinden om samen met hun kind te spelen met de boekjes en het speelgoed van Boekenbeer. Medewerkers van VVE&O bieden daarbij ondersteuning en geven tips. Ook met lichte opvoedvragen kunnen ouders bij de medewerkers van VVE&O terecht.
 
Er zijn allerlei mensen betrokken bij Boekenbeer: ouders en kinderen in de buurt, de wijkverpleegkundige, de bibliotheek en de medewerker VVE&O. Na Boekenbeer kan een kind meedoen met Puktas.

Meer informatie?

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met de SWW op tel 0528 278 855 en vragen naar een van de medewerkers van VVE&O. Liever contact via de mail? Na aanmelding neemt een medewerker contact op voor een kennismakingsgesprek. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.