Eigenwijzevrouwen logoEigenWijze Vrouwen Hoogeveen, een super leuk initiatief!

Deze gezellige groep dames organiseert verschillende activiteiten, met elkaar en voor elkaar! Dit doen de EigenWijze Vrouwen voor alle vrouwen van Hoogeveen die dat leuk vinden.
Het doel is om elkaar te ontmoeten en samen een activiteit te ondernemen.

Hoe werkt het? Simpel! Heb je een leuk idee en wil je dit voor een groep vrouwen organiseren, neem dan contact op met opbouwwerker Lisette Rinkema. Samen kijken we hoe we jouw activiteit kunnen gaan neerzetten (daar waar gewenst word je ondersteund).

Met de financiële ondersteuning vanuit de Smederijen kunnen we verschillende activiteiten realiseren en houden we de prijs laag, namelijk naar draagkracht van de deelnemers.

Hulp en ideeën
Graag willen we meer activiteiten organiseren en hebben jullie hulp daarvoor nodig! Ook hebben we een maillijst en hier mogen nog zeker meer dames in komen te staan om deel te kunnen nemen aan het geboden aanbod.

Wie vindt het leuk om een volgende workshop/bijeenkomst te organiseren? Of ken je iemand die een workshop kan geven? Aarzel niet en neem contact op via een mailtje naar l.rinkema@swwh.nl of bel 0528 278 855.