Dagontmoetingen voor senioren

Zelfstandig wonende senioren die graag wat meer contact willen hebben en een prettige en zinvolle dagbesteding willen, kunnen in aanmerking komen voor deelname aan de dagontmoetingen voor senioren. Deze worden op verschillende locaties georganiseerd. Bij de dagontmoetingen in Hoogeveen, Elim en Hollandscheveld wordt er tussen de middag gezamenlijk een warme maaltijd genuttigd.

Dagontmoetingen

Activiteiten

Dagontmoetingen bieden gezelligheid en leuke bezigheden. Het accent ligt op actief zijn en actief blijven. De bezigheden zijn gevarieerd en passen bij de belangstelling en mogelijkheden van de deelnemers.

Begeleiding

De activiteiten worden georganiseerd door vrijwilligers met ondersteuning van een projectleider van de SWW. Tijdens de dagontmoeting zijn er minimaal twee vrijwilligers aanwezig: zij zorgen voor het reilen en zeilen en helpen een handje waar dat nodig is.

Meer informatie

Voor alle informatie over aanmelding voor de dagontmoeting, de verschillende locaties in Hoogeveen en omliggende dorpen, mogelijkheden voor vervoer en een eigen bijdrage kunt u contact opnemen met de SWW op tel 0528-278 855 of bij het WMO-team Hoogeveen 14 0528 (09.00 - 17.00 uur). Liever contact via de mail?