1 jaar geleden

Week van de Lieve Briefjes

logo week van lieve briefjesVan zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 januari 2023 is het weer de Week van de Lieve briefjes. De week waarin iedereen wordt opgeroepen iets liefs te schrijven voor een ander. De speciaal voor deze week ontwikkelde Lieve Briefjes (ansichtkaartjes) zijn af te halen op allerlei plekken in Hoogeveen. Weet jij al aan wie je een lief briefje gaat sturen?

De Lieve Briefjes, kunstwerkjes op zich, zijn dit jaar gemaakt door Nicole de Vries, Autumn van Grol, Kim Elants en Janet Baas.

De Lieve Briefjes zijn in Hoogeveen vanaf maandag 16 januari tijdens kantooruren gratis beschikbaar bij alle locaties van Stichting Welzijnswerk: Het Haagje 119, Buurtgebouw Het Oor, De Weideblik, De Magneet en Het Anker in Hollandscheveld.

Het doel van de Week van de Lieve Briefjes is om mensen met elkaar te verbinden. De week is een initiatief van stichting BuitengewoonZijn.NU en wordt mede georganiseerd door Senza Communicatie. Alle organisaties werken belangeloos mee. Zo wordt de actie ondersteund door onder meer Gemeente Groningen en vele vrijwilligers die de kaartjes verspreiden.

Voor meer informatie over de lieve briefjes en de locaties waar de kaartjes verkrijgbaar zijn: kijk op www.weekvandelievebriefjes.nl of volg de (Week van de Lieve briefjes).

Op de foto: één van de vier lieve briefjes in 2023, gemaakt door Nicole de Vries


Terug naar het nieuwsoverzicht