6 maanden geleden

Vitamine Groen, gewoon Doen! - 2023

Begin april start de lente-editie van de training Vitamine Groen, gewoon Doen! In de natuur in en om Hoogeveen bieden wij een programma van wekelijkse buitenactiviteiten voor mensen die behoefte hebben aan positieve energie en interne rust.

Tijdens de training Vitamine Groen gaan deelnemers en begeleiders samen zes keer de natuur in. Het doel van alle sessies is om het geluksgevoel te versterken, zodat deelnemers geestelijk en lichamelijk (weer) lekker in hun vel komen te zitten.

Programma
Vitamine Groen wordt gehouden op de dinsdagmiddag van 15.00 tot circa 17.00 uur en start op 4 april a.s. We bieden een programma van zes inspiratievolle trainingen, met verschillende thema’s. Denk aan: Hoe kan ik stoppen met piekeren en optimistisch zijn? Hoe ga ik om met tegenslag en hoe heb ik dat al gedaan? Hoe geef ik vriendelijkheid/vergeving?

Tijdens de wandelingen worden verschillende werkvormen gebruikt, zoals lichamelijke oefeningen, creatief bezig zijn of een groepsgesprek. Wekelijks is er een programma van 2 uur. Deelnemers moeten goed kunnen wandelen, in een normaal tempo, ook op onverharde paden.

Eerdere deelnemers zijn positief over Vitamine Groen. Zij hebben aan den lijve ervaren wat het buiten zijn, het met elkaar praten en delen van ervaringen met je doet. Behalve (leren) genieten van de natuur, leren de deelnemers ook naar zichzelf te kijken.

Informatie en aanmeldenoranjetipje
Datum van de trainingen zijn: 4 en 18 april, 2, 16 en 30 mei en 13 juni. Voor meer informatie of aanmelden voor Vitamine Groen neemt u contact op via info@swwh.nl of bel met 0528 278 855. De groep bestaat uit 8 tot 12 personen. Voorafgaand aan de training krijgt u een intakegesprek met een van de trainers. De kosten zijn €25 voor cursusmateriaal en koffie/thee.

Foto: oranjetipje - Bart Pijper

Foto: natuur in Drenthe - Marjan van Nuland

 


Terug naar het nieuwsoverzicht