1 jaar geleden

Vitamine Groen, gewoon Doen!

Vitamine Groen, gewoon Doen! is terug na een lange corona-onderbreking. Eind augustus start de training Vitamine Groen, gewoon Doen! In de natuur in en om Hoogeveen bieden wij een programma van wekelijkse buitenactiviteiten voor mensen die behoefte hebben aan positieve energie en interne rust.

De afgelopen anderhalf jaar was voor vele mensen een pittige periode. Die toonde maar weer eens aan dat geluk en een gezond lichaam nauw met elkaar verbonden zijn. Last van lichamelijke klachten? Wilt u iets doen aan sombere gedachten of gevoelens van eenzaamheid? Wilt u meer energie? Dat kan! Onderzoek laat zien dat gelukkige mensen gezonder zijn dan ongelukkige mensen. Ze hebben meer positieve energie en interne rust. De groepstraining Vitamine Groen ondersteunt u om stappen in de juiste richting te zetten. We gaan samen de natuur in met als doel van de sessies om uw geluksgevoel te versterken, zodat u geestelijk en lichamelijk (weer) lekker in uw vel komt te zitten.

Programma
Vitamine Groen wordt gehouden op de maandagmiddag van 14.30 – 17.00 uur en start op 23 augustus a.s. We bieden een programma van verschillende buitenactiviteiten gebaseerd op strategieën die bepalend zijn voor een gelukkiger leven. We gaan aan de slag met verschillende werkvormen. Denk aan wandelingen, lichamelijke oefeningen, creatief bezig zijn of een groepsgesprek. Het programma bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten. Enkele maanden na afloop houden we een ‘terugkomwandeling’.

Eerdere deelnemers zijn positief over Vitamine Groen. Zij hebben aan den lijve ervaren wat het buiten zijn, het met elkaar praten en delen van ervaringen met je doet. Behalve (leren) genieten van de natuur, leren de deelnemers ook naar zichzelf te kijken.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie of aanmelden voor Vitamine Groen neemt u contact op via info@swwh.nl of bel met 0528 278 855. De groep bestaat uit 8 tot 12 personen. Voorafgaand aan de training krijgt u een intakegesprek met een van de trainers. De kosten zijn €25 voor cursusmateriaal en koffie/thee.

Foto: Groot dikkopje op zwanenbloem van Bart Pijper


Terug naar het nieuwsoverzicht