6 maanden geleden

Senioren aan zet op 6 oktober in De Tamboer

Op vrijdag 6 oktober vindt de bijeenkomst ‘Senioren aan zet’ plaats. Gemeente Hoogeveen, het Seniorenplatform Hoogeveen en Stichting Welzijnswerk bieden op Nationale Ouderendag een aantrekkelijk programma in theater De Tamboer. Het thema is: hoe seniorvriendelijk is de gemeente Hoogeveen. Iedereen is welkom om mee te denken en mee te doen aan deze bijeenkomst.

Tijdens het programma kijkt de Historische Kring terug naar ‘hoe seniorvriendelijk was Hoogeveen in 1900’. Verder zijn er themagesprekken over wonen, vrijetijdsbesteding, sport en bewegen, vervoer, omgevingsverkeer, gezond leven, ontmoeting, meedoen en vrijwilligerswerk. De lunch wordt aan de deelnemers aangeboden. Daarna kunnen de voetjes van de vloer tijdens een speciale editie van Het Danspaleis. De gehele dag is ook de senioren infomarkt te bezoeken.

Aanmelden is niet nodig, belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 9.30 uur. De dag eindigt om 16.00 uur. Meer informatie via Stichting Welzijnswerk op tel 0528 278 855 of info@swwh.nl.

 


Terug naar het nieuwsoverzicht