2 weken geleden

Meet-up Moeder aan de lijn

Verschillende Drentse organisaties die zich richten op de ondersteuning van mantelzorgers, organiseren gezamenlijk de Meet-up Moeder aan de lijn - 'Verandert mijn leven als ik voor je zorg?' op zaterdag 26 september Op de Helte in Roden.

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van host Hadassah de Boer (bekend van televisie en ervaringsdeskundige wat betreft mantelzorg) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nu je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is.

Wil je naar de meet-up komen?

Meld je dan aan via moederaandelijn.nl/roden. 
De RIVM-richtlijnen worden uiteraard strak nageleefd.

Deze bijeenkomst is speciaal voor mantelzorgers bedoeld en minder geschikt voor de zorgvrager. De discussie over de impact van mantelzorg en de confrontatie kan heftig voor hen zijn. 

We kijken uit naar je komst.

Programma

Inloop: van 13.30 tot 14.00 uur
Programma: van 14.00 tot 17.00 uur
inclusief napraten met een hapje en een drankje

 

Mogelijk gemaakt in samenwerking tussen Lucht & Ruimte mantelzorgmakelaar, Aandacht voor uw zorg, Uw mantelzorgmakelaar, Stichting Welzijnswerk Hoogeveen, WiN Met elkaar, We Helpen, NEW-AMS, HUMAN en Ministerie van VWS.


Terug naar het nieuwsoverzicht