3 jaar geleden

Kijk terug! SWW met positieve gezondheid in Helden van Nu

In De Helden van Nu worden mensen en organisaties in het zonnetje gezet die zich in deze bijzondere tijd voor anderen inzetten of zelfs in de frontlinie staan. In één item staan twee medewerkers van Stichting Welzijnswerk (SWW) centraal. Dit zijn ouderenopbouwwerker Yvonne Kuijer en opbouwwerker in de wijk Wolfsbos-Zuid Yvonne de Haan. Zij vertellen over wat zij doen in deze coronatijd en hoe zij contact houden met vrijwilligers, ouderen in Hoogeveen en bewoners uit de buurt.
De presentatie is in handen van Nance Coolen en Kevin Brouwer.

Positieve gezondheidPositieve gezongdheid post
Veel aandacht is er voor de post Positieve Gezondheid die wekelijks bij meer dan 400 ouderen in Hoogeveen wordt verspreid. Dit maakt het mogelijk toch in contact te blijven met ouderen, eenzaamheid tegen te gaan en de mensen wat positieve afleiding te bieden. 
Wilt u dat ook? Dat kan. Belt u met onze receptie op 0528 278 855 of mail naar info@swwh.nl onder vermelding van 'post positieve gezondheid'.

Disclaimer
De opnames voor De Helden van Nu zijn in november 2020 coronaproof gemaakt in het kantoor van SWW en bij bewoners in Hoogeveen. De Helden van Nu is begin februari 2021 uitgezonden bij SBS6. De totstandkoming van dit item is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Drenthe.

Kijk HIER naar SWW in De Helden van Nu

 


Terug naar het nieuwsoverzicht