1 maand geleden

Kenniskring Hoogeveen start weer

Nu bijeenkomsten weer mogelijk zijn, kan ook de Kenniskring voor ouderen weer van start. In oktober en november zijn er twee groepen actief. Per groep staan er vier bijeenkomsten gepland.

De Kenniskring is er voor actieve, ouderen die hun geest vitaal willen houden en zich willen verdiepen in een zelfgekozen onderwerp. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten kunnen de deelnemers nieuwe kennis en inzichten opdoen en met elkaar uitwisselen. Daarnaast is het een goede gelegenheid om gelijkgestemde leeftijdsgenoten te ontmoeten. De bijeenkomsten vinden plaats in de Bibliotheek aan de Willemskade 27. Een plek waar voldoende inspiratie voor de Kenniskring te vinden is!

“We streven naar (min of meer) vaste groepen die elkaar op regelmatige basis ontmoeten. Er is een groep op de maandagmiddag van 15.00-16.30 uur en een groep op de donderdagochtend van 10.00-11.30 uur”, vertelt ouderenwerker Yvonne Kuijer. De eerste bijeenkomst van de donderdaggroep is op 7 oktober a.s. De maandaggroep start op 11 oktober. Daarna is er om de 14 dagen een bijeenkomst.

Tijdens de Kenniskring staat iedere keer een rondje actualiteiten en een onderwerp naar keuze op het programma. Eigen inbreng van onderwerpen wordt gewaardeerd. Wilt u deel uitmaken van de Kenniskring Hoogeveen? Meld u zich aan voor deelname bij het ouderenwerk van Stichting Welzijnswerk, tel 0528 278 855 of via e-mail: welzijnouderen@swwh.nl. Het is niet noodzakelijk dat u iedere keer aanschuift, maar zeker op regelmatige basis. Voor een bezoek aan de bibliotheek is geen coronatoegangsbewijs nodig.


Terug naar het nieuwsoverzicht