8 maanden geleden

Jongeren Filmkamp 2019

Dankzij de sponsoring van de gemeente Midden Drenthe en de stichting Welzijn Midden Drenthe filmkampkan ook dit jaar het Filmkamp voor Jonge amateurfilmers weer doorgaan.

De Jongeren Filmstudio Beilen, een onderdeel van de Beiler Video Club, zorgt voor de organisatie, de begeleiding en de docenten. Het kamp wordt gehouden van 22 t/m 25 oktober 2019 in Westerbork in Drenthe (herfstvakantie).

Tijdens dit kamp gaan de jongeren, in groepjes, films maken. Dat kan een speelfilm zijn maar ook een muziekclip of documentaire, die keuze maken ze zelf.

Ze bedenken zelf het script. Zorgen voor de rolverdeling en taakverdeling en zorgen ervoor, samen met hun begeleider, dat de film op vrijdag klaar is. Dat is flink doorwerken soms tot in de kleine uurtjes.

De jongeren krijgen workshops , deze worden verzorgd door goede docenten. Je mag natuurlijk je eigen camera meenemen, maar het hoeft niet. De jongeren filmstudio heeft voldoende camera’s, een lichtinstallatie en ander materiaal bij zich en dat kan door iedereen gebruikt worden.

Naast het filmen is er ook tijd voor samen plezier maken. Bij de prijs is alles inbegrepen: de maaltijden, de overnachtingen e.d.

Dit jaar hebben de films die vorig jaar gemaakt zijn, diverse prijzen behaald.

Iedereen kan meedoen, het maakt niet uit waar je woont en op wat voor school of je zit, als je maar 12 jaar of ouder bent (of in groep 8 zit).

We houden het filmkamp in de groepsaccommodatie Manege ’t Hoefijzer, Oranjekanaal Zuidzijde 6 in Zwiggelte. De kosten zijn € 80,- voor niet-leden. Leden van NOVA of Jongeren Filmstudio Beilen betalen € 70,-. Als je mee wilt doen, neem dan snel contact op met Bianca of Arjan.

Wij hebben er weer zin in, jullie ook?

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met: Arjan van Gelderen.

avgelderen@hotmail.com     0593-543700 of 06-55565826

bianca@bijvangelderen.nl     0593-332116 of 06-21456523

Het inschrijfformulier vind je hier.

sponsoren


Terug naar het nieuwsoverzicht