6 maanden geleden

'In Contact met je Kind' - Oudertraining in Hoogeveen

De oudertraining 'In Contact met je Kind' wordt dit najaar gegeven in Hoogeveen. Deze training is bedoeld voor ouders en verzorgers die willen begrijpen wat er in het hoofd van hun kind omgaat en hoe ze kunnen reageren op de emoties van hun kinderen.

In deze training duiken de deelnemers in de wereld van de gevoelens van kinderen en leren ze hoe ze het beste kunnen reageren wanneer hun kinderen boos, verdrietig of bang zijn. Trainer Inès licht toe: “We gaan ontdekken welke reacties bijdragen aan meer zelfvertrouwen en meer zelfstandigheid van kinderen. Dit oefenen en ervaren dat het werkt is zo waardevol voor ouders.”

De training bestaat uit vier bijeenkomsten van 9.30 tot 11.00 uur op donderdag 2, 9 en 16 november, met een terugkombijeenkomst op maandag 14 december. De locatie is Het Knooppunt, Jan Dekkerstraat 1b, Hoogeveen. De kosten bedragen slechts €12,50 per deelnemer, inclusief cursusmateriaal en koffie/thee.

Voor vragen of aanmelding kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Martijn Vermue via e-mail: m.vermue@swwh.nl of Inès Bouwhuis via e-mail: i.bouwhuis@swwh.nl, of bellen naar de receptie van Stichting Welzijnswerk op tel. 0528 278 855.


Terug naar het nieuwsoverzicht