2 weken geleden

Chatfunctie HoogeveenHelpt van start!

Op de website HoogeveenHelpt.nl is het vanaf nu mogelijk om gebruik te maken van de chatfunctie. HHZoekt u iets en kunt u het niet vinden, de chat helpt u op weg.

Op HoogeveenHelpt.nl kunt u informatie vinden over de mogelijkheden op het gebied van financiële, sociale en praktische ondersteuning binnen de gemeente Hoogeveen.

Om u nog meer van dienst te kunnen zijn, is de chatfunctie ingericht om u de weg te wijzen op de website. De medewerkers begeleiden u om de juiste informatie te vinden. De chat is op werkdagen geopend van 10.00-12.00 uur en van 14.00- 16.00 uur in de middag.

Voor het bemensen van de chatfunctie zoeken we extra vrijwilligers. Is dat iets voor u? De functie kan vanuit huis worden uitgevoerd en u wordt goed ingewerkt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Stichting Welzijnswerk Hoogeveen 0528-278855 of per mail via info@swwh.nl. Op vrijwilligersHoogeveen.nl vindt u meer informatie over deze vacature.

Staat uw organisatie vermeld op de website HoogeveenHelpt.nl? Wilt u dan uw informatie controleren? Eventuele wijzigingen en aanvullingen kunt u doorgeven via info@hoogeveenhelpt.nl. Daarmee blijft de informatie op HoogeveenHelpt juist en actueel.


Terug naar het nieuwsoverzicht