Vitamine Groen, gewoon Doen!

Aantal bijeenkomsten: 6 bijeenkomsten
 

Samen de natuur in voor meer geluk

Geluk en een gezond lichaam zijn nauw met elkaar verbonden. Heeft u weinig energie? Last van lichamelijke klachten? Voelt u zich soms eenzaam of somber en wilt u daar iets aan doen? Dat kan! Het is een feit dat gelukkige mensen gezonder zijn dan ongelukkige mensen. Ze hebben meer positieve energie en interne rust. Wilt u dat ook graag en kunt u daarbij wat handreikingen gebruiken? Tijdens de training Vitamine Groen gaan we samen de natuur in. Het doel van alle sessies is om uw geluksgevoel te versterken, zodat u geestelijk en lichamelijk (weer) lekker in uw vel komt te zitten.

Programma
Het programma bestaat uit zes inspiratievolle trainingen met verschillende onderwerpen. Denk aan: Hoe kan ik stoppen met piekeren en optimistisch zijn? Hoe ga ik om met tegenslag en hoe heb ik dat al gedaan? Hoe geef ik vriendelijkheid/vergeving?

Dit doen we in de natuur en wandelend in een groep. Deelnemers moeten goed kunnen wandelen, in een normaal tempo, ook op onverharde paden.

Wekelijks is er een programma van 2 uur. 

Foto van een vlinder, een oranjetipje, op een bloem

Informatie of aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden voor Vitamine Groen neemt u contact op via info@swwh.nl of bel met 0528 278 855. De groep bestaat uit 8 tot 12 personen. Voorafgaand aan de training krijgt u een intakegesprek met een van de trainers. 

De trainingen van SWW vallen onder ‘groepswerk Maatschappelijk werk’. De kracht van groepen is dat deelnemers steun aan elkaar hebben, van elkaar kunnen leren en dat ze ondervinden dat ze niet de enige zijn met soortgelijke problemen.

Een van de trainers:
“Net als in de natuur is er in ons leven zoveel wat er wel is, maar wat we in eerste instantie niet opmerken. Er zal voor de deelnemers letterlijk en figuurlijk een wereld opengaan.”