Maaltijdvoorziening

Goed en gezond eten is belangrijk. Om goed te kunnen leven, hebben we voedingsstoffen nodig: vitamines, eiwitten, mineralen en dergelijke.

Wanneer het koken voor u problemen oplevert, kunnen wij ervoor zorgen dat u toch dagelijks een gezonde en smakelijke maaltijd krijgt. De maaltijd wordt dan bij u thuisbezorgd. En dit alles voor een redelijke prijs.

Koelverse maaltijden

Wij leveren koelvers-maaltijden. Het bereiden van de maaltijd gebeurt op dezelfde wijze als bij u thuis, maar dan in het groot natuurlijk. Direct na bereiding wordt de maaltijd afgekoeld tot 2°C (het is dus geen diepvries). Dit koelen gebeurt in een speciale koelkast. Door de snelle afkoeling blijft de kwaliteit gewaarborgd. De belangrijke voedingsstoffen blijven bewaard. De smaak is na verwarming precies hetzelfde als direct na de bereiding in de keuken. De voordelen voor u zijn:

  • u bepaalt zelf het tijdstip waarop u wilt eten,
  • onafhankelijkheid, dus meer vrijheid,
  • altijd een warme maaltijd op het moment dat u dat wilt.

Bezorgen, bewaren en keuzemenu's

Er wordt steeds voor 2 of 3 dagen bezorgd. U kiest zelf hoe vaak u een maaltijd wilt bestellen, dit kan vanaf 1 maaltijd in de week tot 7 maaltijden of meer per week. De maaltijden moeten in een goedwerkende koelkast bewaard worden. Eén keer per week neemt de bezorger keuze-menukaarten mee. U kunt kiezen uit diverse menu's. Natuurlijk wordt rekening gehouden met uw dieet. De maaltijden kunt u met uw eigen magnetron verhitten.

Kosten

De prijzen per 1 februari 2017 voor het gehele verzorgingsgebied van de SWW (gemeente Hoogeveen) zijn:

Soep                 € 1,15

Hoofdmaaltijd*  € 6,80

Bijgerecht         € 0,45

Toetje               € 0,60

Een 3-gangen diner kost dus € 8,55. U kunt echter de onderdelen ook los van elkaar bestellen.
(*) bij diëten wordt er een toeslag berekend.

1 Dieet/voedingsgewoonte                                  € 0,10

2 Consistentie (gemalen, dik vloeibaar enz.)       € 0,20

3 Combinatie van 1 en 2                                      € 0,25   

Prijzen inclusief BTW.

Vanuit de klanten kwam de vraag of er ook dagverse boodschappen bij de maaltijden geleverd kunnen worden. Omdat wij met gekoeld vervoer werken, is deze boodschappenservice nu mogelijk voor alle maaltijdgebruikers.

Wij bezorgen de maaltijden 3x in de week en kunnen voor u de eventuele bestelde dagverse boodschappen op een veilige verantwoorde manier meenemen.

Sociaal Restaurant

Maaltijdvoorziening Hoogeveen heeft de mogelijkheid voor u een Sociaal Restaurant te organiseren.

Aanmelden voor de maaltijdvoorziening

Voor meer informatie of aanmelding voor de maaltijdvoorziening kunt u contact opnemen met het WMO-loket informele zorg via telefoonnummer 14 05 28 (09.00 - 17.00 uur).

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 13.00 uur, donderdags tot 17.00 uur.

Bezoekadres:
WMO-loket informele zorg (gemeente Hoogeveen)
Dekkerplein 1
7901 BZ Hoogeveen