Lichter Leven

Aantal bijeenkomsten: 6 bijeenkomsten
Groepsgrootte: maximaal 8 personen
Kosten: € 30 per deelnemer

Lichter Leven is een training speciaal voor mensen die stress ervaren, depressieve gevoelens, burn-out, mentale vermoeidheid hebben, twijfel en onzekerheden kennen of met angsten leven (bijvoorbeeld faalangst, sociale angst, paniek).

Wat leer je in de training?

Stel dat je jouw gedachten op een andere manier serieus kunt nemen. Dat je meer onbevangen en zorgelozer in het hier en nu kunt staan. Dat je in staat bent om alles wat je liever niet zou willen ervaren, te omarmen, waardoor je anders met je angsten om kunt gaan.

Hoe zou het zijn te ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm wilt geven en de tools aangereikt krijgt waarmee jij je iegen pad kunt gaan bewandelen?

Er wordt gewerkt met thema’s, specifieke oefeningen, huiswerkopdrachten en met door de deelnemers ingebrachte situaties.

Praktische informatie

De training bestaat uit zes bijeenkomsten. Voor aanvang van de training is er eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of de cursus bij je past. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

De kosten voor de complete training die bestaat zijn € 30,=. Dit is voor koffie/thee en informatiemateriaal. Bij opgave gaan we er vanuit dat je alle bijeenkomsten meedoet. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0528 278 855. Liever contact via de mail?