4 dagen geleden

Tv-programma De Helden van Nu krijgt vervolg op SBS6

Het tv-programma De Helden van Nu blijkt een schot in de roos, want coronahelden in het zonnetje logo helden van nuzetten in combinatie met een kijkje achter (soms gesloten) deuren wordt door kijkers gewaardeerd.

Vanaf 24 januari om 16.30 uur is het nieuwe seizoen van maar liefst 20 afleveringen te zien bij SBS6. Kevin Brouwer presenteert het programma samen met Nance Coolen. Twenty 4 Seven zangeres en presentatrice Nance is als gezicht toegevoegd aan het programma. Nance presenteerde samen met Gerard Joling programma’s als ‘Popstars’ en ‘Sterren Dansen op het ijs’ bij SBS6.
Het programma De Helden van Nu is haar naar eigen zeggen op het lijf geschreven. “Ik ben ontzettend blij dat ik samen met Kevin dit programma mag doen en zo van dichtbij te mogen horen en zien wat voor belangrijk werk er gedaan wordt in de zorg. Het presenteren van dit programma betekent dat ik die zorgmedewerkers in het zonnetje mag zetten en dat doe ik maar al te graag”, aldus Nance.

In De Helden van Nu verrassen Kevin en Nance zorginstellingen, ziekenhuizen en lokale helden door heel Nederland. Helden die in deze bijzondere tijden meer dan keihard gewerkt hebben. Ze horen mooie, ontroerende maar ook grappige verhalen van medewerkers die tijdens de coronacrisis in de frontlinie hebben gestaan. De Helden van Nu is vanaf zondag 24 januari wekelijks om 16.30 uur te zien bij SBS6. 

Ook binnen SWW zijn een aantal 'helden' in het zonnetje gezet. De uitzenddatum van dit item is nog niet bekend. Wij houden u op de hoogte!


Terug naar het nieuwsoverzicht