3 maanden geleden

Training Luisteren naar je kind

De training Luisteren naar je kind is bedoeld voor ouders of verzorgers die graag willen weten wat er in hun kind omgaat en hoe ze kunnen reageren op de gevoelens van (hun) kinderen. In februari 2022 start deze training weer.

Net als volwassenen hebben ook kinderen het af en toe moeilijk met hun gevoelens. In de oudertraining staat het onderwerp ‘gevoelens van kinderen’ centraal. En de vraag hoe je je kind het beste kunt helpen als hij of zij boos, verdrietig of bang is. Hoe kun je zo luisteren dat je kind uit zichzelf meer gaat vertellen? Of zelf iets op kan lossen? Kortom: ouders gaan ervaren welke reacties bijdragen aan meer zelfvertrouwen en meer zelfstandigheid van hun kind.

De training bestaat uit 4 bijeenkomsten van 9.30-11.30 uur. De data zijn: maandag 7, 14 en 28 februari en een terugkombijeenkomst op maandag 14 maart. De training vindt plaats in de Zuiderbreedte (Boekenberghstraat 12) in Hoogeveen. De training vindt plaats in kleine groepen en daarbij worden de dan geldende coronamaatregelen in acht genomen. Kosten van de training zijn € 12,50 per deelnemer voor cursusmateriaal en koffie/thee.

Voor vragen en aanmelding kun je contact opnemen met Diny Hettinga (d.hettinga@swwh.nl) of Yvonne Hooge (y.hooge@swwh.nl) of telefonisch via de receptie van Stichting Welzijnswerk op tel. 0528-278855. 

Foto door Yan Krukov via Pexels


Terug naar het nieuwsoverzicht
Hemelvaartsdag gesloten.
21 mei 2022

Hemelvaartsdag gesloten.

Let op: onze kantoren zijn gesloten op donderdag 26 mei vanwege Hemelvaartsdag. Lees verder