3 jaar geleden

Steun Leefbaarheidsfonds voor renovatie MFC Het Knooppunt

Multifunctioneel Centrum Het Knooppunt heeft in de afgelopen maanden een grote metamorfose ondergaan. Het Knooppunt aan de Jan Dekkerstraat 1b, is het onderkomen van twee verenigingen, namelijk de buurtvereniging Verzetsbuurt en Oost en het Ouderenwerk Hoogeveen in die buurt.

Op zaterdag 5 september jl. opende het centrum officieel haar deuren weer en konden belangstellenden, geheel corona-veilig, komen kijken hoe mooi het geworden is. Het centrum is opgefrist en oogt weer eigentijds en toegankelijk.

Het Leefbaarheidsfonds Hoogeveen heeft aan deze grote verbouwing met een bescheiden financiële bijdrage van € 295,= ondersteuning gegeven. Tijdens de opening werd symbolisch een cheque uitgereikt door Jan Ballast en Guus Schwantje van het fonds.

Over het Leefbaarheidsfonds

Stichting Leefbaarheidsfonds ondersteunt initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in hun wijk, dorp of buurt vergroten. Het fonds kan deze ondersteuning bieden door donaties van het Hoogeveense bedrijfsleven en is op zoek naar bedrijven die hieraan willen deelnemen. Neemt u daarvoor contact op met Lisette Rinkema van SWW, die het fonds ondersteunt. Dat kan via l.rinkema@swwh.nl.

knooppunt

Nieuwe krukken aan de bar in Het Knoopunt


Terug naar het nieuwsoverzicht
Gesloten op 1 april
26 mrt 2024

Gesloten op 1 april

Aanstaande maandag 1 april is het tweede paasdag en zijn onze kantoren gesloten. Lees verder
Senioren aan zet op 10 april 2024
26 mrt 2024

Senioren aan zet op 10 april 2024

Lees verder