2 weken geleden

Muzieksalons gaan door

Vorige week eindigde de Week tegen Eenzaamheid. In deze week stond ontmoeting en verbinding centraal. In dat kader waren er een aantal gezellige Muzieksalons, waarbij zeker sprake was van ontmoeting en verbinding. De aanwezige Ouderen genoten volop van de muziek uit vroeger tijden en waagden zich zelfs op de dansvloer.

De eerste serie Muzieksalons zit er bijna op. Vele ouderen hebben de afgelopen maand genoten van deze bijeenkomsten in verschillende buurt- en wijkcentra in Hoogeveen en de dorpen. Voor hen is er goed nieuws: de Muzieksalons gaan zeker door. Houd de lokale pers en de website van SWW in de gaten.

Grootschalig DansPaleis in De Tamboer
‘Dansend corona uit’ is dus een succes gebleken. Daarom is er nog een afsluitend Danspaleis op donderdag 28 oktober a.s. Dit vindt plaats in Theater de Tamboer van 10.30 tot 12.30 uur.

Het Danspaleis is een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. Met een bevlogen PlatenDraaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk décor en gezellige gastvrouwen en heren. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt.

Voor dit dansfeest kunnen ouderen zich aanmelden bij SWW op tel. 0528 278 855 of via e-mail: welzijnouderen@swwh.nl. Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor deelname. De entrée is gratis.

De Muzieksalon is een formule van Het Danspaleis. Het Danspaleis organiseert dansfeesten voor ouderen en iedereen die van swingen houdt. Voor meer info: www.hetdanspaleis.com


Terug naar het nieuwsoverzicht