1 jaar geleden

Huiskamerfestival Zuidwolde & Erflanden

Na 2 jaar uitstel is het dan eindelijk weer zover: op 13 november 2022 vinden er op 18 locaties concerten plaats van diverse muzikanten en bands. Deze treden op in verschillende huiskamers, de bibliotheek in Zuidwolde en de basisschool in de Erflanden.

Dit jaar hebben de organisaties met een enthousiast team een breed festival opgezet waarin verschillende stijlen een huiselijk podium krijgen om hun optreden vorm te geven. Van hardrock tot jazz, van poëzie tot Ierse volksmuziek en alles daar tussenin.

Dit is een uitgelezen kans voor bezoekers om in een gemoedelijke sfeer van heel dichtbij live muziek op verschillende locaties te beleven.

De opzet van dit vrije-gift-festival is om iedereen, van jong tot oud, samen te brengen. Komt u op de fiets? Kijk op de plattegrond waar u heen wilt en stel een mooie fietsroute samen tussen de verschillende huiskamers waar u heen wilt. 

Van 13 tot 18 uur zijn de huiskamers geopend en staat een kopje koffie of thee voor u klaar. Elke sessie duurt 45 minuten met een half uur pauze zodat u meerdere optredens kunt bezoeken. Er zullen drie sets op elke locatie gespeeld worden.

Sponsoren, vrije giften, deelnemende huiskamers en muzikanten maken het mogelijk dit mooie festival kosteloos aan het publiek aan te kunnen bieden

Graag tot ziens op 13 november in Zuidwolde en de Erflanden. Voor meer informatie zie http://www.huiskamerfestivalzuidwolde.nl/

PLATTEGROND


Terug naar het nieuwsoverzicht
Gesloten op 1 april
26 mrt 2024

Gesloten op 1 april

Aanstaande maandag 1 april is het tweede paasdag en zijn onze kantoren gesloten. Lees verder
Senioren aan zet op 10 april 2024
26 mrt 2024

Senioren aan zet op 10 april 2024

Lees verder