1 jaar geleden

De Wijk De Wereld Hoogeveen

Verhalen uit Wolfsbos in De Tamboer!
Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat een week lang laten zien in de Stadsschouwburg. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld in Groningen. Nu komt De Wijk De Wereld naar de Tamboer en wordt de Tamboer het huis van Wolfsbos! Het komende half jaar nemen we onze intrek in de wijk. We willen jullie, bewoners van Wolfsbos, graag ontmoeten en vertellen over onze plannen. En we horen natuurlijk graag alles over de wijk!

De eerste bijeenkomst is inmiddels geweest, maar er staat inmiddels een tweede bijeenkomst gepland, op 23 januari 19:30 uur in d’Olde Bieb (Wielewaal 5). Kom je langs?

De Wijk De Wereld: de Stadsschouwburg het buurthuis van de wijk!
De Wijk De Wereld duikt ieder jaar samen met een club van professionele theatermakers een wijk in van Groningen, en nu dus ook in Hoogeveen. We staan aandachtig stil bij wat en wie er leeft in de wijk, brengen de buurt bij elkaar en laten vervolgens samen met de wijk van ons horen in het theater. Alle ervaringen en persoonlijke verhalen worden door wijkbewoners met de rest van de stad gedeeld in een voorstelling bomvol theater, muziek, dans en alles daar tussen in. Het theater een week lang het buurthuis van de wijk!


Terug naar het nieuwsoverzicht