1 maand geleden

DansPaleis in De Tamboer op 28 oktober

Begin september vonden de eerste twee edities van het DansPaleis plaats in Nieuwlande en tijdensDanspaleis logo Kunstwark in het Park. Daarna zijn er een groot aantal kleinschalige en gezellige Muzieksalons geweest, waarbij ontmoeting en verbinding centraal stond. De aanwezige ouderen genoten volop van de muziek uit vroeger tijden en maakten zo nu en dan ook een dansje.

‘Dansend corona uit’ is dus een succes gebleken.

Daarom is er nog een afsluitend Danspaleis op donderdag 28 oktober a.s. Dit vindt plaats in Theater De Tamboer van 10.30 tot 12.30 uur.

Het Danspaleis is een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. Met een bevlogen PlatenDraaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk décor en gezellige gastvrouwen en heren. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt.

Aanmelden
Voor dit dansfeest kunnen ouderen zich aanmelden bij SWW op tel. 0528 278 855 of via e-mail: welzijnouderen@swwh.nl. Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor deelname. De entree is gratis.

Het Danspaleis organiseert dansfeesten voor ouderen en iedereen die van swingen houdt.De Muzieksalon is een formule van Het Danspaleis. Voor meer info: www.hetdanspaleis.com

 


Terug naar het nieuwsoverzicht