Seniorenrestaurants

Seniorenrestaurant

Een Seniorenrestaurant wordt georganiseerd voor een groep van minimaal 10 en maximaal 30 personen. U kunt per keer eten in een wijkgebouw, een buurt- of dorpshuis of een ontmoetingsruimte. De maaltijden worden door de maaltijdvoorziening niet in individuele porties, maar in pannen of schalen aangeleverd via de keuken van de maaltijdvoorziening. Bestek en serviesgoed worden meegeleverd. Na het eten wordt het serviesgoed e.d. opgehaald en afgewassen door onze centrale keuken. De groep waaraan de maaltijden worden geleverd, zorgt zelf voor een contactpersoon en voor het dekken van de tafels.

Keuzemenu

De leverancier biedt een keuzemenu aan in de vorm van een productenboek, waaruit de deelnemers een keuze kunnen maken.

Prijs

De prijs voor een 3-gangen maaltijd bedraagt per persoon € 6,45. De prijs is inclusief gebruik van bestek en serviesgoed en transportkosten. Indien het transport door de groep zelf wordt georganiseerd, wordt een korting gegeven op de maaltijdprijs (actuele prijzen zijn opvraagbaar bij de coördinator). Eventuele kosten voor het gebruik van de eetruimte komen voor rekening van de groep. Een dieet-maaltijd leveren, behoort tot de mogelijkheden.

Een seniorenrestaurant organiseren?

Heeft u interesse en wilt u in uw buurt of voor uw groep een Seniorenrestaurant organiseren, informeert u dan eens naar de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met de coördinator van de maaltijdvoorziening bij het WMO-team (voorheen Zorgloket) via telefoonnummer (0528) 140 528 (09.00 - 17.00 uur).

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.00 uur.

Bezoekadres:
WMO-team (gemeente Hoogeveen)
Dekkerplein 1
7901 BZ Hoogeveen

Een actueel overzicht van Samen Eten groepen is hier te bekijken.