Mindfulnesstraining

Aantal bijeenkomsten: 6 bijeenkomsten van 2 uur
Kosten: € 25 per deelnemer (alleen voor mensen met een minimum inkomen)

Stichting Welzijnswerk organiseert Mindfulness trainingen in Gezondheidscentrum de Weide. De training is geschikt voor iedereen die beter wil omgaan met (dagelijkse) problemen.

Wat leer je in de training?

Mindfulness leert je met aandacht om te gaan met fysieke spanning, emoties en gedachten. Je ontwikkelt handvatten om jezelf weerbaarder te maken in voor jou stressvolle situaties. Het geeft je de mogelijkheid om uit oude gewoontes te stappen, vriendelijker naar jezelf en je omgeving te kijken én een keuzevrijheid te ontwikkelen in hoe om te gaan met wat je tegenkomt.

De training duurt 6 aaneengesloten weken. Elke week is er een bijeenkomst van 2 uur waarin je oefeningen aangereikt krijgt, zoals zittend mediteren en eenvoudige lichaamsoefeningen. Daarnaast oefen je ook dagelijks thuis met opdrachten. 

Praktische informatie

De training wordt twee of drie keer per jaar gegeven door Annemarie Leenders, maatschappelijk werker bij SWW en erkend Mindfulness trainer. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met via telefoonnummer 0528 278 855. Liever contact via de mail? Na opgave volgt een intakegesprek. Je deelname is pas definitief na dit gesprek.