2 weken geleden

Lentewandeling Beweegpad Hoogeveen

Op dinsdag 21 maart is de lente officieel begonnen. Daarom organiseert de werkgroep Beweegpad Centrum die dag een lentewandeling. Wij nodigen belangstellenden uit om gezellig samen met ons de route van het beweegpad te lopen. De 3,5 kilometer lange route gaat door de wijk Centrum.

Het beweegpad is een wandelroute voor jong en oud. Op de route, die loopt langs de WZC Bilderdijk en Olden Kinholt (Treant) en de Westerkim, basisscholen het Palet en de Titus Brandsmaschool, Scala en Buurtgebouw Het Oor, kunt u ruim dertig beweegoefeningen doen die worden aangegeven met tegels.

De lentewandeling start om 10.00 uur bij het Raadhuis in Hoogeveen (Raadhuisplein 1). We verwachten u rond 11.00 uur weer terug bij het Raadhuis, waar we samen afsluiten met koffie en iets lekkers.

Wij willen graag dat iedereen mee kan doen met de lentewandeling. Daarom zoeken we vrijwilligers die de route willen lopen met iemand in een rolstoel.

Deelname is gratis. Aanmelden voor de wandeling bij buurtsportcoach Eefke Weismann via info@sportenbeweeg.nl. Ook als u een rolstoel wilt duwen, ontvangen we graag een bericht. Aanmelden kan tot 16 maart 2023. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijnswerk; Opbouwwerk ouderen via 0528 278855.

In het kort
Activiteit: Lentewandeling Beweegpad Hoogeveen
Datum: Dinsdag 21 maart 2023
Tijd: 10.00 tot ongeveer 11.30 uur
Locatie: Raadhuis Hoogeveen, Raadhuisplein 1
Kosten: Gratis
Aanmelden: info@sportenbeweeg.nl


Terug naar het nieuwsoverzicht