1 jaar geleden

Kunst door de Brievenbus en het Van Goghjaar 2023

2023 is het Van Gogh jaar in Drenthe! Ook Kunst door de Brievenbus doet mee.

Samen met kunstenaar Geert Oldenbeuving zijn zes opdrachten gemaakt die deelnemers thuis kunnen maken. Alle opdrachten hebben direct te maken met de kunstenaar Vincent van Gogh. Meedoen aan deze activiteit is kosteloos, wel wordt een actieve inbreng van de deelnemers gevraagd.

Deelnemers ontvangen de opdrachten met de post en kunnen thuis op een moment naar keuze creatief aan de slag. Op vrijdag 7 april is er een ontmoeting in de Brasserie van Eigen Deeg; Hoofdstraat 80, Hoogeveen. Dan wordt de voortgang tot op dat moment met elkaar besproken en uiteraard de successen gedeeld en kunst bewonderd!

In april en mei volgen nogmaals drie opdrachten waarna tijdens de gezellige ontmoeting op vrijdagochtend 26 mei weer in de Brasserie van Eigen Deeg de serie wordt afgesloten.

Laat u zich inspireren door Van Gogh om zelf creatief aan de slag te gaan? Mensen die mee willen doen aan het Van Gogh project van Kunst door de Brievenbus kunnen zich aanmelden voor 20 maart a.s. via e-mail: welzijnouderen@swwh.nl of bel met SWW op tel 0528 278 855.

foto: bij 'de tas' in de Hoofdstraat verrijst Vincent van Gogh op de zijkant van het appartementencomplex aan de Dekkerspassage


Terug naar het nieuwsoverzicht